ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ – ΧΑΛΚΙΔΑ 2013

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 8 ως 14 Ιουλίου 2013. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade 3).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» (οδός Παπανικολάου, Λιανή Άμμος) και σε 5 γήπεδα green set, στις παρακάτω κατηγορίες:

  • ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 40+, 45+,50+, 55+, 60+, 65+, 70+
  • ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 35+, 40+, 45+, 50+
  • ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 45+, 55+
  • ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 45+
  • ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ Α35+ Γ30+ & Α50+ Γ45+

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.


 

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ:

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 15:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 09:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Λήξη δηλώσεων για μονά: Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 20:00μμ

Λήξη δηλώσεων για διπλά: Τρίτη 9 Ιουλίου στις 20:00μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο info@oaxalkidas.gr . Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Μπορούν να δηλωθούν ως τρεις κατηγορίες με μορφή ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ. Για δύο κατηγορίες οι επιτρεπόμενοι συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι: ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ, ΜΟΝΟ-ΜΙΚΤΟ, ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22210-84757 με τη κα Ελένη Κούκουζα από 17:00 ως 20:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30€ για μια κατηγορία και 10€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία.Οι αθλητές που δεν είναι ταμειακά ενήμεροι στον ΣΒΑΕ θα επιβαρυνθούν με 10 ευρώ  για τη συνδρομή του έτους.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 18:00μμ, στις εγκαταστάσεις του «ΟΑΧ», από την επιτροπή αγώνων και παρουσία κοινού. Οι κληρώσεις των διπλών την Τρίτη 9 Ιουλίου.

ΕΠΑΘΛΑ:

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ:

Σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο θα διατίθενται δυο εμφιαλωμένα νερά 500ml. Μετά το τέλος κάθε αγώνα, τις μπάλες παίρνει ο ηττημένος. Θα διατίθεται υπηρεσία πλεξίματος με κόστος 10€.

Στο τέλος των αγώνων θα γίνει κλήρωση των κάτωθι δώρων:

1. Διήμερο για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ στην Χαλκίδα

2. Πίνακας ζωγραφικής του γνωστού Χαλκιδέου ζωγράφου Μάριου Μεσσήνη

3. Μία ρακέτα και ένας σάκος τένις

4 Πίνακας ζωγραφικής της   γνωστής  Χαλκιδέας  ζωγράφου Στέλλας Γίγα.

Όροι: Κάθε αγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του θα παραλαμβάνει ένα λαχνό και ένα επιπλέον λαχνό, για κάθε νίκη στους αγώνες που συμμετέχει. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από ένα δώρο. Για την επικύρωση και παραλαβή του δώρου, είναι υποχρεωτική η παρουσία του συμμετέχοντα στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί μετά την απονομή των επάθλων και πριν την δεξίωση. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας κάποιου, επιτρέπεται η δια εξουσιοδότησης συμμετοχή στην κλήρωση μέσω τρίτου προσώπου.

ΔΕΞΙΩΣΗ:

Την Κυριακή 14 Ιουλίου και στις 19:30μμ, μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές, η Διοίκηση του ΟΑΧ θα παραθέσει Δεξίωση στους συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ,

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.

• Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο ώρες πριν την κλήρωση.

• Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

• Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 50. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.

• Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.

• Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.

• Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.

• Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

• Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

• Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους και προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος και οι κανόνες του παιχνιδιού. Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.

• Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ:

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων και να λαμβάνει το αποδεικτικό της ώρας προσέλευσης, ώστε να τηρείται αυστηρά η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερεις παίκτες.

Ο σύλλογος έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν ως το Σάββατο 6 Ιουλίου 2012 στις 14.30. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.oaxalkidas.gr, μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Διευθυντής Αγώνων : Κλημεντίδης Σωτήρης

Επιδιαιτητής Αγώνων : Τσάδαρης Διονύσης

Βοηθοί Επιδιαιτητές : Καρλής Χαράλαμπος, Μωραΐτης Νίκος

Γραμματεία Αγώνων : Λυμπεροπούλου Αικατερίνη, Κούκουζα Ελένη

Ιατρός Αγώνων on call: Παπαγεωργίου Χάρης .

 

Χαλκίδα, 3 Ιουνίου 2013

Ο Διευθυντής

Κλημεντίδης Σωτήρης

Ο Επιδιαιτητής

 Τσάδαρης Διονύσης