Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/1/2018 στο ξενοδοχείο Παλίρροια με την παρουσία μελών, αθλητών, προπονητών και φίλων του τένις .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Χαλκίδος Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομου , ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας, Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Κων/νος Ρουσόπουλος .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΟΑΧ κ. Γρ. Δάσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση του ΟΑΧ με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις μελών αθλητών και προπονητών.

Βραβεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη – πρόεδροι του ΟΑΧ κ.κ. Ευθύμιος Παπαιακώβου, Σωτήριος Κλημεντίδης, Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου και Κων/νος Αναγνωστόπουλος για την σημαντική – πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο.

Επίσης βραβεύτηκαν οι προπονητές του ΟΑΧ κ. Νίκος Μωραΐτης και κα. Αικατερίνη Λυμπεροπούλου για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στον ΟΑΧ.

Βραβεύτηκε ο αθλητής του ΟΑΧ Αλέξανδρος Ρουμπής, ως πρώτος τενίστας του ΟΑΧ  που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Αντισφαίρισης και για τις σημαντικές επιτυχίες που είχε το 2017 στα 15 διεθνή τουρνουά τένις που πήρε μέρος.

Τέλος αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους  στα πρωταθλήματα του ΟΑΧ δόθηκαν στους αθλητές /τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ.