3ο CHALKIDA OPEN 2024   Ο.Α.Χ – Tennis League
Το 3ο Chalkida OPEN Tennis του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας σε συνεργασία με την Tennis League, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/7/2024 με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων σε δέκα (10) από τις δεκαεπτά (17) κατηγορίες, με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας συγχαίρει όλους τους τενίστες, νικητές και ηττημένους, για τα όμορφα και δυνατά παιχνίδια που από τις 5 – 21/7/24 έδωσαν στα γήπεδα του ΟΑΧ στη Λιανή Άμμο.
Συμμετείχαν 100 αθλητές/τριες (με 160 συμμετοχές σε 17 κατηγορίες) και οι νικητές/τριες ανά κατηγορία είναι:
1. M MASTER: 1ος Μπαντίδης Δημήτρης / 2ος Σπανός Γιάννης.
2. Μ – 40: 1ος Φούτρας Μιχάλης / 2ος Παληομήτρος Βαλάντης.
3. Μ 40-49: 1ος Τριμίντζιος Λευτέρης / 2ος Λάμπρου Παντελής.
4. Μ 50 + : 1ος Κηλίφης Μάνος / 2ος Δελάλης Κώστας .
5. Μ 60+ : 1ος Αργυρός Τάσος /2ος Αναγνωστάκης Γιώργος .
6. Μ 65+ : 1ος Σφέτσας Χαράλαμπος / 2ος Ματσούκας Κώστας .
7. WOM: 1η Χατζή Κωνσταντίνα / 2η Ιωάννου Φωτεινή.
8. W ROOKIES : 1η Μαμουλαίου Κων/να / 2η Βουγιούκα Παναγ.
9. MD-40 : 1οι Καραρίζος-Παπαθανασίου / 2οι Λαδερός-Λαδερός.
10.MD40-54:1οι Καραρίζος- Τσακανίκας /2οι Παπαθανασίου – Μπαντίδης .
11.MD60+: 1οι Σφέτσας-Ραυτόπουλος /2οι Κλημεντίδης-Ματσούκας.
12.MIXED:1οι Λαγού- Καραρίζος /2οι Ζαρειφόπουλος – Μακρυνικόλα.
13.M ROOKIES:1ος Αγιάνογλου Υάκινθος / 2ος Γιουλμπαξιώτης Γιώργος.
14. M MEDIUM: 1ος Οικονόμου Νίκος / 2ος Πουλικίδης Πέτρος.
15.MD MEDIUM:1οι Παλαβρατζής – Στεφανίδης / 2οι Τσιρώνης – Τόλης .
16. XD MEDIUM: 1οι Οικονόμου – Βουγιούκα / 2οι Ανδριώτη – Αγιάνογλου.
17.WD MEDIUM:1οι Βουγιούκα – Ανδριώτη/2οι Ταταρίδα – Μακρυνικόλα.
Τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος, 3ο Chalkida OPEN Tennis 2024 τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Νέζης, η Αντιδήμαρχος κ. Βασιλική Κόντου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Φαλίδας και ο Δ/ντης Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων κ. Φ. Γκούνης.
Ο Πρόεδρος του ΟΑΧ Γρ. Δάσκος, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα για το αμέριστο ενδιαφέρον της στις δραστηριότητες του ΟΑΧ καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιάννη Νέζη, τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες για το όμορφο τένις που έπαιξαν για δύο εβδομάδες στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας καθώς και τους χορηγούς του τουρνουά τον κ. Αναστάσιο Τανισκίδη της εταιρείας INTERTAN, τον κ. Βασίλη Ρουμπή της εταιρείας B FRESH, τον κ. Δημήτρη Μακρή της εταιρείας KMK, τις εταιρείες XIXO , LEFKA ORI καθώς και τoυς κ.κ. Κ. Ζαρειφόπουλο και Π. Παπαθανασίου της Tennis League.
Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές κυπέλλων στους νικητές/τριες όλων των κατηγοριών από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, τους Αντιδημάρχους κ. Νέζη και κα. Κόντου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Φαλίδα, τους εκπροσώπους της Tennis League κ. κ Ζαρειφόπουλο Κώστα και Παπαθανασίου Πάνο, τον Πρόεδρο του ΟΑΧ κ. Γρ. Δάσκο , τον Αντιπρόεδρο ΟΑΧ κ. Σωτ. Κλημεντίδη , τον Έφορο κ. Χαρ. Καρλή και τον Ταμία κ. Αν. Μιχάλη.
Τέλος ο ΟΑΧ μετά και την κλήρωση πλούσιων δώρων προσφορά των χορηγών του τουρνουά, παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των αθλητών /τριών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά