Κοπή  Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας  Ο.Α.Χ

  Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας και η βράβευση των αθλητών/τριών του που διακρίθηκαν το 2023, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/1/24 στο Ξενοδοχείο Παλίρροια, με την παρουσία πλήθους κόσμου, μελών, αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων της αντισφαίρισης.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  βουλευτής Εύβοιας .κ. Αθ. Ζεμπίλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Νέζης, η Αντιδήμαρχος κ Βασιλική Κόντου, η Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας κ. Σούλα Παπαγεωργοπούλου και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδας, Αρχιμανδρίτης κ. Πριμηκύριος.

 Ο Πρόεδρος του ΟΑΧ Γρ. Δάσκος στη ομιλία αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του ΟΑΧ κατά το 2023 καθώς και στον προγραμματισμό για το 2024.

 Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΧ, Τσακανίκας Κωνσταντίνος, Μωραΐτης Γιώργος, Καραρίζος Δημήτρης, Τσεκούρα Ελένη, Μπαρώνη Εύα και Παναγιώτου Ευγενία για τις επιτυχίες τους σε Πρωταθλήματα Ε1, Ε2 και Ε3 κατά το 2023.

 Βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές/τριες του ΟΑΧ, Μιχάλης Βασίλης, Πιτσινή Φωτεινή  και Τσεκούρα Μαρία με επιταγές  αξίας 500 ευρώ ανά αθλητή/τρια  για τις επιτυχίες τους να εισαχθούν σε πανεπιστημιακές σχολές και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Βασίλης στην Ιατρική Σχολή, η Πιτσινή Φωτεινή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Αναλυτών Προγραμμάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και η Τσεκούρα Μαρία στα ΤΕΦΑΑ.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή Διπλωμάτων στους αθλητές/τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ.